Регистрация Вход
Українська мова 5 - 9 классы Adoratius
Решено

Що у цьому житті залежить від мене

285
ОТВЕТЫ

Наше минуле - неоціненний скарб. Завдяки нашим пращурам ми маємо життя і різні можливості, яких вони були позбавлені. Тому іноді в житті настає момент, коли починаєш думати про буття і призначення людини на землі. Чи варте наше життя чогось цінного у плині хвиль великого океану віків Чи не питали ви себе, як залежить майбутнє всього світу від нас самих


    Кожного дня ми спілкуємось, робимо певні дії і тим самим змінюємо життя інших. Тому кожна людина конструює майбутнє всієї планети. Варто зазначити, що ми не можна судити про те впливає людина на майбутне чи ні лише на основі великих подвигів. Так, ми звичайно ж повинні поважати національних героїв, вчених та багато кого ще, тому що саме за їх допомогою ми маємо саме це майбутнє, без війни і з комфортними умовами. Та чи думали ви над тим, що велике складається з молого, і що деякі зовсім невідомі люди, які жили, живуть і будуть жити, просто з дня у день несуть добро ішим і тим самим змінюють майбутнє. Чи не у цьому сенс життя... Просто зберігати і дарувати своє добро...Кожен хто усвідомив своє призначення у цьому сенсі вже зміним своє майбуинє!


    Тому я вважаю, що майбутнє неодмінно залежить від мене і мого ставлення до інших,  і те що людина всетаки не дрібна піщінка, на яку можно наступити і не помітити цього, а цілком вагома частина життя всієї планети. 

27
Отв. дан
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте