Регистрация Вход
Физика 5 - 9 классы Kulanius
Решено

Составьте текст рассуждение о транспорте прошлогосрочно пж​

60
ОТВЕТЫ

Перші спроби створити безпілотний автомобіль, тобто такий, що не потребує участі водія, були зроблені ще в 1980-х роках. Такі експерименти проводили в США та Німеччині. Відтоді чимало автоконцернів розробили прототипи подібних транспортних засобів, які вже зовсім скоро можуть переповнити дороги в усьому світі.

Прогнози різняться, але більшість представників галузі погоджуються, що безпілотні вантажівки, таксі та автобуси почнуть масово використовувати вже до кінця наступного десятиліття, а автомобілі — починаючи з 2025 року. Зокрема, свої прототипи вже почали тестувати Tesla, Toyota, Ford, Volvo, Renault та інші виробники, а сервіси роботаксі з’явилися в Дубаї, Токіо, Лас-Вегасі, Сіднеї та США. За прогнозами банку UBS, вартість поїздок на такому таксі знизиться на 80 %.

Сьогодні частка безпілотних машин на дорогах мінімальна, а кредит довіри до них не надто високий. Проте спеціалісти стверджують, що інтеграція таких автівок у транспортну систему міст неминуча. По-перше, такі автомобілі швидше реагують на появу перешкод на дорозі та уникають аварійних ситуацій. По-друге, вони не порушують правил дорожнього руху. І по-третє, вони мінімізують виникнення заторів.

22
Отв. дан
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте