Регистрация Вход
Психология 5 - 9 классы Toambugzh
Решено

Мини - сочинение "Друг верный крыша прочная" на украинском. Помогите пожалуйста!

109
ОТВЕТЫ
Я вважаю, що дружба перевіряється часом! Як правило, друзі на все життя зустрічаються в дитинстві. Вони ростуть разом, знають один одного, як самого себе, потрапляли в різні ситуації, хороші і не дуже. Як кажуть, «зїли разом пуд солі» . Ось тоді можна сказати, що це твій справжній друг!
Хоча, на мій погляд, поняття друг і справжній друг це одне і те ж, так як поняття не справжній друг не існує. Я думаю, що один не може бути не справжнім, це вже хтось інший: приятель, колега і т. п. В слово одне вкладаються особливі параметри, такі як вірність, чесність, розуміння, розмова без слів!
"Дружба грошима не вимірюється! "
На мій погляд, не має ніякого значення матеріальний достаток людини, з яким ви дружите. У вас і так є багато інших точок дотику! Цей чоловік повинен вас розуміти, у вас повинні бути спільні інтереси! Та загальні заняття!
З вищесказаного можна зробити висновок: друг це людина, яка мене розуміє, завжди підтримає у важку хвилину, дасть вчасно правильну пораду, ніколи не буде сміятися над моїми помилками і завжди порадіє за мене!
Ось що означає справжній вірний друг!

244
Отв. дан
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте