Регистрация Вход
Право 10 - 11 классы Крупский
Решено

Помогите решить, хоть пару задач, срочно нужно, ибо будет хана мне. Помогите пожалуйста!

1. Дані громадяни повинні спиратися на статтю 53 Конституції України, де зазначається, що громадяни, які
179
ОТВЕТЫ
1. Дані громадяни повинні спиратися на статтю 53 Конституції України, де зазначається, що громадяни, які належать до національних меншин, відповідно до закону гарантується право на навчання рідною мовою чи на вивчення рідної мови у державних і комунальних навчальних закладах або через національно культурні товариства.
2. Стаття 14 Конститиції України - право власності на землю гарантується. Це право набувається і реалізовується громадянами, юрид. особами та державою виключно відповідно до закону. Бездіяльність фермера є цілком правомірною, адже він є власником цієї землі.
3. Відповідно до ст. 44 Конституції України: ті, хто працює, мають право на страйк для захисту своїх економічних і соціальних інтересів. Також потрібно спиратися на статтю 60 Конституції України: ніхто не зобовязаний виконувати якно злочинні розпорядження чи накази, тобто військові не повинні бути направленні на мирний пікет.
4. Громадяни України мають право на свободу обєднання у політичні партіїї та громадські організації для здійснення і захисту своїх прав і свобод, а також для захисту населення або захисту прав і свобод інших людей. Даному громадянину ніхто не дозволить створити озброєнне військове формування, адже данне завдання покладено на Національну Поліцію та ЗСУ.
5. Було порушено статтю 28 Конституції України, ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

299
Отв. дан
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте