Регистрация Вход
Другое 8-9 класс Biomax

Ответы:

Як стосунки у родині впливають на ваш настрій, успішність у навчанні? Чому?

Відносини в родині безпосередньо впливають на мій настрій і успішність в навчанні. Настрій в сімї створює основну псіхіолоіческую атмосферу, в якій я щодня знаходжуся. Якщо у нас в родині переважають хороші і взаємні отноешенія, то я лекго можу зосередитися на навчанні і мій настрій при цьому позитивне. Якщо в сімї виникають розбіжності, то мені складно зберігати позитивні емоції, і в результаті стимул до навчання слабшає.

2Решение
Отв. дан User4

Батьки є першими вихователями, які зміцнюють і загартовують організм дитини, розвивають її інтереси, смаки, здібності, виховують любов до знань, допитливість, спостереження, працьовитість. Сім‘я в доступних межах і формах здійснює завдання розумового, морального, естетичного і фізичного виховання, дбає про її гармонійний розвиток.

Успішність навчання в школі багато в чому залежить від функціонального розвитку і стану здоров’я дитини, тому, якщо в сімї виникають розбіжності, хоч не напряму спрямовано на весь стан мого самопочуття, але залишає величезний слід на мою психічну діяльність.

2
Отв. дан Любовь

раб

2
Отв. дан Владимир
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте

Другие вопросы в разделе - Другое