Регистрация Вход
Литература 8-9 класс Marynaval

Твір розповідного характеру про виконання улюбленої справи у художньому стилі.будь лааааасочка допоможіть

Ответы:

1. Улюблена справа мого життя - це малювання

Ще в ранньому віці я була досить непосидючим і допитливою дитиною, але у батьків ніколи не виникало зі мною проблем, адже їм не становило жодних труднощів мене чимось зайняти і на щось відвернути. Мені пропонували осідлати двоколісний велосипед в 4 роки - будь ласка, я тільки за! Приносять новеньку книжечку - все, я моментально занурююся в незвіданий світ казок. Хочуть записати на танці - я вже самостійно перед дзеркалом розучую свій перший, ледь придуманий танець. Тягнуть в музичну школу - починаю проситися на додаткові заняття по фортепіано і вокалу! Мене цікавило все без винятку, я в усьому бачила щось особливе, мені іноді вдавалося навіть розгледіти те, що залишається часто непомітним для інших.

Мама завжди говорила, що мені варто розвивати всі свої таланти, тому що була впевнена, що в житті може стати в нагоді все. Так я і робила до одного певного моменту. Одного разу, в спробах скоротати час, я з друзями забрела в місцеву картинну галерею, в ній представляли свої роботи маловідомі міські художники, але одна картина, на жаль, назва її я не запамятала, просто врізалася мені в память і ніяк не покидала моїх думок. На ній був зображений звичайний пейзаж, побудова малюнка теж було просте. Не можу пояснити, чому саме цей образ змусив мене задуматися над своїми захопленнями і теж звернутися до малювання, але все ж я дякую художнику за його чудовий малюнок, єдиний погляд на який просто закохав мене в малювання. Я не можу сказати, що зовсім не малювала до того моменту, немає, я могла цим зайнятися тоді, коли цього хотіла моя душа. Але останні кілька років я малюю постійно, в моїй голові завжди шикуються якісь фантастичні сюжети, нові, неповторні ідеї, які відразу ж хочеться втілити на чистому аркуші паперу. Коли я зрозуміла, що живопис - це моє, то відразу ж записалася в школу малювання. Мені досі цікаво відвідувати кожне заняття, дізнаватися щось особливе про свою улюблену справу. Заради власного задоволення я частенько кілька разів на тиждень пробігаю по місцях, де художники виставляють напоказ свої створені шедеври, читаю блоги людей, які розбираються в мистецтві, самостійно шукаю якусь додаткову інформацію в Інтернеті, новомодні тенденції і якісь зрушення в цій сфері .

Не можу навіть описати словами, як сильно я люблю малювати. У той момент, коли ти робиш перший мазок, світ навколо просто завмирає, він на кілька годин просто перестає для тебе існувати, адже ти відкриваєш для себе власний світ - світ твоїх думок і фантазій. Це так прекрасно відчувати те, що ти можеш відбити в картині себе, свій внутрішній світ, свої переживання та емоції, ти можеш подарувати іншим, крихітну частинку своєї душі. Ось захоплення малюванням допомагає мені знайти гармонію в серці і в думках, заспокоїтися і навіть розважитися. До речі, не можу не похвалитися і не згадати про те, що мої аматорські картини вже прикрашали картинні галереї рідного міста, кілька з них навіть отримали призові місця на регіональних конкурсах. Тому я не думаю, що я займаюся малюванням тільки для душі, сподіваюся, що і в майбутньому воно допоможе мені побудувати успішну карєру художника або, наприклад, дизайнера.

Отже, як ви вже зрозуміли, улюблена справа мого життя - це малювання, адже саме воно приносить мені справжнє задоволення і радість. Тому бажаю кожному з вас знайти своє покликання і захоплення, тому що тільки так можна відчувати себе хоча б на четвертинку реалізованим в цьому житті і, безсумнівно, щасливим.

__________________________________________

2. Моя улюблена справа це готувати смачну їжу.

Я дуже люблю готувати смачні страви. Моя улюблена страва - піца. Я навчилася її робити не так давно. Однак уже сьогодні у мене не виникає труднощів. Спочатку я готую продукти, а потім починаю готувати тісто. Вдалий початок справи - запорука успіху.

Як приготувати піцу?

Як я готую піцу? Дуже просто!

Звичайно, найлегший варіант - купити в магазині готову основу для піци. Можна також використовувати готові лаваші. Але краще приготувати тісто самостійно.

На пятсот грам пшеничного борошна нам буде потрібно один неповний стакан води, пять столових ложок оливкової олії і одна чайна ложка солі. Я звикла готувати для піци бездріжджове тісто. Щоб воно вийшло смачним і не прилипало до рук, слід попередньо покласти його на півгодини в холодильник.

За цей час я нарізаю грибочки і помідорчики, тру сир, ріжу ковбаску, шинку або мясо. Діставши тісто з холодильника, розкочують його на поверхні. Потім змащую смачним томатним соусом. Зверху кладу гриби, помідори, тертий сир, ковбасу або замінюють її продукти.

Запікати піцу слід в максимально розігрітій духовці протягом десяти хвилин. За цей час можна приготувати часниковий соус і зелень. Вони додадуть страві гострий смак і тонкий аромат.

Приготування піци приносить мені велике задоволення. І не тільки тому, що це моє улюблене блюдо. Піцу люблять всі члени нашої родини. Тому, готуючи її, я роблю всіх рідних щасливими.

2
Отв. дан Pilot
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте