Регистрация Вход
История 4-7 класс Olia

"Визначити хронологічну послідовність ключових подій історії християнської церкви в Європі." Поможіть будь ласка. Терміново

Ответы:

- Вірменія стала першою країною, що затвердила християнство як державну релігію, коли в 301 році.

- До початку четвертого століття офіційне переслідування християнства припинилося в Римській імперії, і підтримка релігії зросла навіть серед еліти.

- Саме за часів правління Костянтина I (306-337) християнство стало офіційною релігією імперії.

- У четвертому столітті також виникла нова гілка християнства, відома як аріанство.

- римська церква відкололася від своїх одновірців в Східному Середземноморї - головні церкви стали відомі як католицька і православна.

- в пятому і шостому століттях була створена процвітаюча християнська громада в Ірландії, в якій ірландські монастирі стають центрами навчання, і багато місіонерів залишають Ірландію, щоб поширювати християнську віру на Британських островах і в континентальній Європі.

- протягом сьомого століття християнські місіонери, надіслані з Ірландії і папства, змогли звернути різних правителів. Однак, частини країни повернулися б до язичництва, оскільки вікінги вторглися і встановили своє правління в девятому та десятому століттях.

- Хрещення Хлодвіга I, правителя франків, яке відбулося на Різдво 496 року, стало важливою віхою у встановленні християнства в континентальній Європі.

- Імператор Каролінгів Карл Великий провів серію кампаній проти германського племені саксів, щоб змусити їх прийняти християнство. Це включало руйнування святого місця саксів в Ірмінсула і різанину 4500 саксонських полонених в Вердені в 782 році. Три роки по тому саксонське керівництво і народи здалися і прийняли хрещення.

- християнські місіонери прийшли в Ісландію в 10-м столітті і звернули деяких людей, інші залишалися вірними своїй старій релігії.

- болгарський цар Борис I (852-889) уклав угоду з Візантійською імперією, яка дозволила створити національну болгарську церкву

- 14 квітень 966 року Мешко I, перший правитель польської держави, був хрещений

- (1000 або 1001-1038) монархія Угорщини почала значні дії з розповсюдження християнства і усунення своєї язичницької релігії

- Останніми головними провідниками християнства в Європі були народи в Балтійському регіоні - і протягом 12-14 століть були зроблені хрестові походи, щоб змусити цих людей прийняти віру.

2Решение
Отв. дан User4

Большое спасибо

2
Отв. дан Olia
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте