Регистрация Вход
Литература 8-9 класс Biomax

Написати твір мої враження від прочитаного твору Рей Дуглас Бредбері «451° за Фаренгейтом»;

Ответы:

Велике треба?

Твір «451 градус за Фаренгейтом» Рея Дугласа Бредбері відноситься до жанру наукової фантастики. Це роман - антиутопія, в якому автор відкриваючи завісу майбутнього дає волю фантазії. Він знайомить читача з американським суспільством майбутнього, в якому заборонені книги. Якщо в будь - якому будинку буде виявлена ​​книга він негайно буде спалений «пожежними». Саме при температурі, що стала частиною назви книги спалахувала папір. В ряду «пожежних» був і ключовий персонаж - Гай Монтег, з любовю робить свою роботу, але при цьому потайки забирає книги, які повинні були бути спалені. Йому подобаються нічні прогулянки. На одній з таких прогулянок відбулося його знайомство з дівчиною на імя Кларисса Маклеллан, яка із захопленням говорить про книгах і природі.

До кінцевому підсумку таке спілкування повністю змінює внутрішній світ головного героя. Але, що насправді призвело до таких змін. Я думаю, що розвиток суспільства це певний маятник, який рано чи пізно завжди починає рухатися в зворотному напрямку. Так і головний герой є уособленням цього руху.

Мої враження від прочитання даного твору наповнені різними емоціями. Основними з яких є радість. Я побачив, що навіть в такому суспільстві, здавалося б безнадійній, завжди будуть особистості, які будуть нести в собі зерно раціоналізму. Але крім цього я відчував багато негативу по відношенню до інших героїв і жалості. Я випробував всю палітру вражень протягом подій. В один момент, я запитав себе: "Хотів би я жити в такій суспільстві?". Не минуло багато часу, як очевидно для мене, прозвучала відповідь - немає. Що стало підставою для такої відповіді, крім знищення книг. Безсумнівно, це механістичне і роботизовані світовідчуття. Справжні почуття під заборонам. Під заборонам творчість і свобода думки. За забороною людяність. Все це не може не викликати почуття гніву і безвиході. Підводячи загальний підсумок, звичайно, головне, на що звернув увагу автор це книги.

Книги зберігають у собі історію людства, розвивають розум і змушують задуматися. Саме тому суспільство, описане автором так боязно до них відноситься і так безжально знищує. Автор змушує читачів замислитися над тим, наскільки важливі в нашому житті книги, адже вони зберігають в собі стільки безцінних знань.

2Решение
Отв. дан User4

Благодарю за ответ нет я думаю будет достаточно.

2
Отв. дан Biomax
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте