Регистрация Вход
Биология 8-9 класс Biomax

Ответы:

Яка основна ідея технологій генної терапії:

створення вакцин

заміна дефектного гена

вирощування органів для трансплантації

клонування організму

Пояснення генетичної діагностики естетично ставить питання про розробку операцій за перестройкою геноми людини. Так вознікла ідея генної терапії. Сьогодні існують два її види. Первий - соматична терапія. Она каже в тому, що в клетці больного дефектного ген заменяется здоровим, здатним виконати нужну функцію. Перша попітка використовує геную терапію для ліків людини, що привела до сприятливих результатів, була проведена в 1990 році.

На якому малюнку зображено генетично модифікований організм, який дозволили вживати в їжу першим:

Варіант 4

Вперші генномодифіковані продукти зявилися на ринке в початку 1990-х років. У 1994 р. Коммерціалізований генетично модифікований томат (Flavr Savr), виробник компанії Calgene з підвищеною ліжкостью.

Наведіть приклад біотехнологічних процесів із практичної діяльності людини:

рибальство

дублення шкіри

хлібопечіння

виготовлення варення

При виробництві хлебобулочних виробів протекає складний комплекс колегіальних, біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, в результаті яких є мука та інші рецептурні компоненти, які перетворюються в хлеб - висококореневий продукт, обласний характерними смаковими властивостями, ароматом, структурою і хорошим вмістом.

Які організми використовують для отримання антибіотиків:

віруси

водорості

цвілеві гриби

бактерії

Бактерії використовують для напівпровідникових антибіотиків (тетрацикліни, стріптоміцина, граміцидина), широко применяються в медицині. Бактерії також застосовують у пищевій промисловості, де їх використовують для напівпродуктів молококіслых продуктів, алкогольних напоїв.

2
Отв. дан Jooooo
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте

Другие вопросы в разделе - Биология