Регистрация Вход
Литература 4-7 класс Бр

Щоб написати 9 питання, твір- мініатюру, можна вибрати одну з тем:
1. Цілую руки матері(за творами А. Малишка і В. Симоненка).

Ответы:

Твір потрібно?

Мамині руки - найдорожчі у світі. Що може бути тепліше маминих рук? Мама - це найголовніше в житті кожної людини. Мама - це найрідніша людина. Її ніжні люблячі руки завжди обіймуть, приголублять, приготують смачні страви.

Колись її добрі і дбайливі руки допомагали мені робити перші кроки, потім - вели мене дитячий сад, потім - в перший клас. Мамині руки завжди заспокоюють, якщо щось не виходить, завжди допомагають, завжди піклуються.

Кожна мама добре дбає про своїх дітей. Вона стежить за тим, щоб її діти були завжди ситими, веселими, здоровими. Коли я приходжу додому, мама зустрічає мене смачним, корисним і ситним обідом. Коли я хворію, вона приносить мені ліки, робить цілющий чай. Коли у мене щось не виходить, коли у мене поганий настрій, мама завжди втішить мене. А скільки справ вона встигає зробити! І обід приготувати, і речі попрати, і на роботу сходити.

Дуже важливо дякувати маму за її доброту, за ласку і турботу. Адже вона працює, не покладаючи рук, щоб її діти були задоволеними, ситими і здоровими. Потрібно допомагати їй, робити подарунки, також піклуватися про неї!

2
Отв. дан Pilot
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте