Регистрация Вход
География 10-11 класс Biomax

Допоможіть написати конспект на тему що вивчає курс географія регіони та країни

Ответы:

Географія - комплекс природних і суспільних наук, які вивчають структуру, функціонування і еволюцію географічної оболонки, взаємодію і розподіл в просторі природних і пріродообщественних геосистем і їх компонентів. Географія вивчає поверхню Землі, її природні умови, розподіл на ній природних обєктів, населення, економічних ресурсів, це сфера територіального поширення чого-небудь.

Розглядаючи питання, що вивчає географія курсу регіони і країни, дамо спочатку визначення даним поняттям з точки зору фізичної географії.

У фізичної географії регіон - це район, велику ділянку суші, частина земної поверхні зі спеціальними фізико-географічними параметрами, географічна одиниця, яка визначається географічними рубежами.

У фізичної географії країна це велика територія, що володіє спільністю географічного положення або будь-якого ін. Ознаки. Країна фізико-географічна - одна з вищих одиниць фізико-географічного районування. Характеризується єдністю тектонічної структури, загальними рисами макрорельефа, особливостями макроклімату, своєрідністю широтноїзональності або висотної поясності.

З визначень ми бачимо, що географія в даному питанні вивчає певні територіальні особливості.

2Решение
Отв. дан Venik
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте

Другие вопросы в разделе - География