Регистрация Вход
Информатика 10-11 класс Biomax

Помогите написать Есе «Курними шляхами – під козацьким знаменом і з піснею на вустах».

Ответы:

Січові стрільці це військові формування, в складі яких перебували люди, які хотіли бачити незалежну і сильну Україну. Національна ідея великого українського народу була основою Січових стрільців, які були готові віддати своє життя за рідну землю. Найбільшим бойовим зіткненням стала участь в боях за гору Маківка. Бій на горі Маківка 29 квітня - 4 травня 1915 року, було допоміжної операцією місцевого значення, в ході якої частини російської армії намагалися повернути раніше втрачені висоти.

Перший штурм Маківки російськими військами стався 29 квітня і зазнав невдачі. На другому штурмі Маківки 30 квітня - 1 травня. На його кінець російським підрозділам вдалося, незважаючи на втрати, заволодіти позиціями на Маківці, однак січові стрільці змусили радянські частини відступити.

Щоб зрозуміти, що послужило мотивом великих перемог. Нагадаємо ще раз, що люди, які вступали в Січові стрільці, ці були люди, які дорожили своєю батьківщиною і готові були йти заради неї на смерть. Це були дуже прості люди, у яких були мрії про прекрасне майбутнє. Відчуття внутрішньої свобода наповнювало їх і давав їм сили на нові подвиги. Саме внутрішня свобода цих людей дозволяла в важких умовах війни проявити пісню в серцях патріотів. Пісня супроводжувала стрільців на різних етапах. На етапах пересування, на етапах перемоги. Це знайшло своє відображення в історії Української культури. Крім різних пісень, свобода проявила себе в різних атрибутах Січових стрільців. Козацьке знамено це уособлений символ свободи. Атрибути одягу і багато іншого стало символами патріотизму і єдності Українського народу.

У висновку можна сказати, що Січові стрільці це були не просто люди, які з метою карєрного росту або інший корисливої ​​вигоди робили різні вчинки. Січові стрільці це були люди, які йшли на подвиги заради своєї Батьківщини і заради любові до свободи. І це легко довести, тому що не вільна людина не зможе проявити творчість, яке потім стане прикладом для багатьох.

2Решение
Отв. дан Jooooo
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте