Регистрация Вход
История 10-11 класс Biomax

Допоможіть будь ласка написать Головну причину створіння НЕП.

Ответы:

Причини переходу до нової економічної політики. . Основними видами переходу до нової економічної політики були:

- глубокий соціально-економічний та політичний кризис більшовистського режиму;

- тотальна хозяйська розруха, резкое сокращення виробничого та сільськогосподарського виробництва;

- масові вироблення крестьян, робочих, солдат і матросів;

- політична та економічна ізоляція більшовиків на міжнародній арені;

- мирового комуністичного руху, не оправданого надійності більшовиків на мирову революцію;

- попітка використовує власність будь-яким способом.

Одним з фактично важливих факторів, який підтолкнув більшевіків, щоб змінити внутрішню політичну політику, що сталася Кронштадтським відомством. Виявлення балтійських матросів показало, що політика більшовиків почала тримати підтримку навіть серед технічних слов ян, які з самого початку почали підтримувати советську владу. Більшевикає грозила повна потеря контролю над страною.

К 1920 року РСФСР буквально лежала в руїнах.

З колишніх російських імперій вийшли на територію Польщі, Фінляндії, Латвії, Естонії, Літви, Західної Білорусії, Західної України та Бессарабії. За підсумками спеціалізованих чисельності населення на найвищих територіях досягнуто 135 мільйонів. У час військових діяльних особливо пострадали Донбасс, Бакінський нефтяной район, Урал і Сибірь, були розібрані багато шахти і рудники. Із-за нехватки теплової та сир’ї залишилися аварії. Робочі були винуджені поїхати міста та уездити в деревню. Значно охоплює обємне промислове виробництво, а наступне виробництво - виробництво сільськогосподарського виробництва.

Общество деградирувало, його інтелектуальний потенціал значимо ослаб. Більша частина російської інтеллігенції була знищена або загнала страну.

Таким чином, основна проблема внутрішньої політичної політики РКП (б) і Советського держави держава стан воєнного розвитку розробленого хозяйства, створила матеріально-технічну та соціально-культурну основи для побудови соціалізації.

Крестьяне, возмущённые дії продотрядают, не лише отказывались здавати зерно, но і стали підніматися на вооружённую борьбу. Восстанія охватили Тамбовщину, Україну, Дон, Кубань, Поволжье і Сибірь. На поданні цих виступів були брошерські частини Красної армії.

Недовольство затронуло Красную армію і флот. 1 березня 1921 року моряки та красноармейці Кронштадтського гарнізону під лозунгом «За советами без коммунистов!» потребовали визволення з-під заключення всіх представників соціалістичних партій, проведення перевертів Советів і, як слідуючих з лозунга, виклик з усіх комуністів, надання свободи слова, співанок і союзів усіх партій, забезпечення свободи торгівлі, розвязання крестьянам вільного користування своєї землі і розміщення виробів , то есть ликвидации продразвёрстки.

2Решение
Отв. дан Examplez
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте