Регистрация Вход
Другое 10-11 класс Biomax

Написати коротко про субкультуру Геймери

Ответы:

Субкультура Гемери - це всемірна субкультура нових медіа, сформована відеоіграми. Після популярності відеоігр із часом експоненціально росла, вони виявили значний вплив на популярну культуру. Культура Геймера також розвивається разом з Інтернет-культурою та растущою популярністю мобільних ігор. Багато людей, які грають у відеоігри, ідентифікують себе як геймери, що може означати, що приємно, від тих, хто любить ігри, до тих, хто імі увлечений. За допомогою того, як відеоігри стають більш соціальними завдяки багатокористувацькій та онлайн-можливостям, геймери поширюються в растущі соціальні мережі. Відеоігри можуть бути як розведення, так і соревнование, завдяки чому все більше поширення отримує нову тенденцію, відому як електронний спорт. Сьогодні відеоігри можна побачити в соціальних сетях, політиці, телебаченні, кіно та музиці.

За станом на 2016 рік середнього віку гравця у відеоіграх складається 31 рік, і етап цифри медлено расте, тому що люди, які були детьми, грали в перших аркадних, консольних та домашніх компютерних іграх, а потім продовжують грати на існуючих системах. Гендерне розподілення ігрових гравців наближається до рівноваги, згідно з дослідженням 2016 року, показало, що 59% ігроків складають чоловіків та 41% жінок.

Одною з найреволюційніших ігор в історії онлайн-ігор є Quake, яка пропонує можливість пограти з шестнадцятиріччям, а в кінцевому ітоге та з тридцятью двомісними іграми одночасно в тримірному світі. Геймери швидко починають створювати свої організовані групи, що називаються кланамі. Клани встановили свою ідентичність, свій маркетинг, свою форму внутрішньої організації та навіть свою зовнішність. У деяких кланах було дружнє або враждебне соперничество, і часто були клани, які були в союзі з іншими кланамі. Взаимодіяльність кланів відбулося як за час професійних соревновань, так і за час звичайної випадкової гри, коли кілька членів одного клану грали на загальнодоступному сервері. Клани часто поступають таким чином; замінюючи найкращі ігроки на певному сервері, вони відправляють цьому ігроку приглашення пропробовати або прийняти членство в клані.

2Решение
Отв. дан Pilot
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте