Регистрация Вход
Литература 4-7 класс Yhastik

Скласти не велику казку,герої сонечко вітер друзі місце події тридисяте царство вороги вода сніг крига сірничок чарівні речі парасолька сірничок,дзеркало 1

Ответы:

У далекі часи існувало тридесяте царство, в якому завжди було тепло і дув освіжаючий вітер. Теплом царство забезпечувало сонечко, яка не тільки захищало всіх жителів від холоду і вогкості, але справедливо управляв цим царством. Його друг вітер стежив за тим, щоб на царство, що не напали вороги, а так же відганяв чорні хмари, коли вони намагалися покрити царство.

Не далеко від царства існувало величезна гора, на якій постійно перебували хмари і огортали цю гору своїми темно-синіми клубами. На цій хмари перебували вода, сніг і лід.

На горі не було живих істот, так як вода, сніг і лід були дуже холодними, і коли вони стикалися з землею, все живе вмерзають в лід і гинуло від холоду.

Протягом довгого часу вод, сніг, лід набиралися сил для того, щоб охопити тридесяте царство своїм холодом. І в один день, коли сонце лягло спати вони на хмари вирішили пролетіти над царством і випустити величезну кількість снігу, щоб засипати всіх, хто буде в царстві перебувати.

Вітер, був найкращим стражником царства, і він побачив як величезна хмара мчить на них. Вітер тут же розбудив сонце. Сонце засяяло ще сильніше і нагріло так сильно хмару, що вся вода, лід і сніг просто перетворилися в теплий дощ. Але навіть дощ міг заподіяти руйнування в царстві, тому вітер дістав чарівний парасольку, які накрив від дощу все царство. Але хмара стало бити блискавками, і тут на допомогу прийшов дзеркало, яке відобразило всі блискавки в зворотному напрямку і відлякало лід, воду і сніг, що знаходяться на хмари.

2
Отв. дан Pilot
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте