Регистрация Вход
Другое 10-11 класс Владка

Помогите сделать синтаксический розбор текста

Ответы:

1. Зима прийшла. Найкраща із новин, що вивела з новинного гіпнозу. Пухнасті лапки білих хуртовин лишили слід від кігтиків морозу.

2. Весна ось-ось проклюнеться у світ крізь місяцеву білу шкаралупу. Ще трохи, іще трішечки, ще мить, і гострий дзьобик вигляне бурульки.

4. Останні дні весни. Мужніють грози. Густа трава дощів росте із хмар. Мантачать блискавки лискучі коси і перезрілий скошують нектар.

5. Холодний травень. Ні весни, ні літа. Зелений сад доношує фату. Кричать уперто жовтороті гнізда і жадібно ковтають висоту.

6. Весна завжди в очікуванні літа, де кожна насінина - на розрив. Де вибухають ночі білим квітом. I все святе, про що б не говорив.

7. Навстіж хвіртка, відчинена в осінь, обіперлась на висохлий тин. По один бік -- заплакана просинь, а по інший - туман золотий.

8. Пожовклий жовтень зжовує траву і запиває сивими дощами, зриває з крон розпечену листву й роздмухує вогонь серед гущавин.

9. Ще не зима, а осінь одцвіла. Злітає лист останній при дорозі. І вє зелені гнізда омела, хоча про це ніхто її не просить.

10. Пора у вирій осені, пора! На синю просинь урізають квоту. Уже бряжчать ключі качиних зграй, що зачиняють небо для польоту (Із творів М. Жайворона).

1

2

2Решение
Отв. дан Pilot
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте