Регистрация Вход
Другое 10-11 класс Biomax

Помогите цей текст будь ласка оформить під єсе. И по возможности исправьте пожалуйста грамматические ошибки.
В цьому розділі я відкрив для себя багато нових понять и явищ, такі як особистісна ідентичність, соціалізація, тотожність, самосвідомість, рефлексія, ідентифікаційні процеси, роль, мораль роздивився проблему идентичности особи.
Для мене найбільший інтерес викликало поняття ідентичність, оскільки ідентичність це невідємна частина формування особистості. На мою думку Ідентичність це не постійна категорія, і під впливом різних факторів, вона може змінюватися.
Меньше цікави стало поняття рефлексия з деяких причин. На мій погляд рефлексія це природний стан, яке супроводжує особистість протягом усього життя. Неможливо створити конкретний ідеал практичності рефлексії, так як кожна субєкт це окрема історія, яка не може вміститися в строгі рамки психологічної картини.Для мене більш логічним виступає аналіз субєктивного світу, повязаним з внутрішніми процесами, а з зовнішньої життєдіяльністю, і то які наслідки моїх дій формують світ навколо мене, а не всередині мене.
В цьому розділі я знайшов багато відповідів на питання Що таке идентичность? Хто така особа? Роль людини в суспільстви, но найбільше мене зацікавало класифікація повязана з ідентичності. Для мене було цікаво які існують види ідентичності, щоб спробувати провести аналіз і виявити, які ідентичності супроводжували мене в перебігу життя. Одна з кращих класифікація виглядає наступним чином. Расова / родоплеменная ідентичність, релігійна ідентичність, ідеологічна ідентичність, професійна ідентичність, культурна ідентичність субєктна. Отримані нові знання мене підштовхнули на роздуми, які мали соціальний характер. Суспільство свідомо створює собі рамки поведінки. Не існує єдиної і правильної моделі поведінки особистості. Кожна існуюча модель, закладена в основу тієї чи іншої ідентичності, це всього лише різновид рамок поведінки. І таких рамок існує величезна безліч. Кожна з них самодостатня і вимагає підтримки для досягнення кінцевої мети.
Ще я навчився розділяти різні види особистісної ідентичності. Можу визначити яка ідентичність домінує в ту чи іншу людину, який ідентичності належить соціальна група, які ідентичності більш важливі для розвитку і розуміння. Мені ці знання будуть корисними тому, що я зможу правильно розуміти мотивацію особистості, зможу правильно вибудовувати алгоритм поведінки в умовах різних соціальних товариств.

Ответы:
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте