Регистрация Вход
География 10-11 класс Sashaaa

Переробна промисловість взаємодіє з:
а.Тільки з підприємствами громадського харчування
б.Тільки з підприємствами торгівлі
в.Агропромисловими комплексами, підприємствами торгівлі
г.Заготівельними організаціями, підприємствами громадського харчування

Ответы:

Вiдповiдь: г.Заготівельними організаціями, підприємствами громадського харчування

Одним з пріоритетних напрямків переробної промисловості Росії є харчова галузь, яка відноситься до секції DA. Залежно від специфіки виробництва використовуються різні машини для переробної промисловості. Розглянемо кожну секцію більш докладно.

До розділу DA відноситься ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, НАПОЇВ, а також тютюнових виробів. Виробничий процес передбачає виготовлення продукції проміжного або кінцевого споживання в якості їжі або напоїв. Однак деякі види виготовленої продукції під час обробки рослинницьких, тваринницьких і рибальських ресурсів не відносяться до продуктів харчування. До них відносяться шкури або макуха.

Харчова промисловість в контексті переробної поділяється на такі категорії:

виробництво мясних виробів: ковбаси, субпродуктів, напівфабрикатів, сушених, копчених мясних продуктів і т. д.;

виготовлення рибних продуктів: консервування риби і морепродуктів, виробництво філе, ікри, готових до вживання продуктів;

плодоовочева переробка: виготовлення соків, джемів, сиропів, консервування, нарізка і заморозка фруктів і овочів, виробництво напівфабрикатів, закваска і засолювання овочів і грибів;

виготовлення олійно-жирових продуктів: рафінування олії, виробництво нерафінованої олії, рибного жиру.

Переробна промисловість поширюється і на інші види харчового виробництва, в тому числі молочну, борошномельно-крупяну, хлібобулочну галузі.

Переробна промисловість являє собою величезний сегмент економіки. Переробну промисловість можна класифікувати на кілька галузей: харчова, деревообробна, хімічне виробництво, Лісозаготівельна, металургійна, машинобудівна та ін.

2
Отв. дан Semen
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте