Регистрация Вход
География 10-11 класс Biomax

Допоможіть будь ласка скласти поровінну характеристику харчова промисловість Австрії та Бельгії.

Ответы:

Порівняльна характеристика харчової промисловості Австрії та Бельгії.

Австрія.

Харчова промисловість Австрії грає важливу роль в австрійській економіці. Харчова промисловість

обслуговує ринок з населенням 8,3 мільйона осіб і являє собою пятий за величиною промисловий підсектори. Загальний обсяг продажів в 2010 р склали 9,3 млрд доларів у порівнянні з 7,3 млрд доларів в 2001 році. Найбільш важливими категоріями в австрійській харчової промисловості, заснованими на виробництві, є: пивоваріння, безалкогольні напої, кондитерські вироби, мясо та фруктові соки. За останні кілька років харчова промисловість постраждали від зростаючого цінового тиску з боку продуктових магазинів і вкрай нестабільних цін на сільськогосподарську сировину.

Бельгія.

Харчова промисловість Бельгії є однією з найбільш інноваційних в Європі. Згідно з галузевим опитуванням, 47% всіх виробників продуктів харчування і напоїв впровадили інноваційні нові виробничі процеси в період з 2012 по 2014 рік. Між 2000 і 2010 рр.

сектор виріс на 47% в загальному обороті, що значно більше, ніж інші промислові галузі. Бельгійська харчова ромишленность також росла швидше в порівнянні з сусідніми такі країни, як Франція та Німеччина.

Експорт бельгійських продуктів харчування становить значна частина цього зростання. З 2002 р експорт збільшився в середньому на 5% на рік. рік. У 2012 році експорт склав 52,1% від загального оборот, тобто 24,3 млрд євро. В результаті цього зростання зайнятість в харчова промисловість залишалася стійкою.

2Решение
Отв. дан User3
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте