Регистрация Вход
География 10-11 класс Sashaaa

Виконайте навчальний проект на ОДНУ із запропонованих тем у формі графічної презентації та текстовим файлом доповіді до неї, охарактеризувавши певний вид рослин чи тварин (на вибір учня). Корисну інформацію, що може знадобитись під час виконання роботи, можна знайти у пыдручнику Біологія і екологія: підруч. для 10 кл. закладів загальної середньої освіти: рівень стандарту/О. А. Андерсон, М. А. Вихренко, А. О. Чернінський. – К. : Школяр, 2018. – 216 с. : іл. на сторінці 58.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Презентація повинна обов’язково містити перший слайд – титульний (необхідно вказати тему проекту, прізвище та ім’я учня, який виконав роботу), останній слайд – список використаних джерел. На слайдах презентації не повинно бути багато текстової інформації (не більше 1 короткого речення). Всю необхідну текстову інформацію потрібно вказувати в окремому текстовому файлі доповіді.
ЗАБОРОНЕНО використовувати готові презентації, що були завантажені із відповідних сайтів, та окремі слайди із чужих презентацій. У такому випадку робота оцінюється в 2 бали без права перездачі.



Ответы:

Скрізь встав картинки з інтернеті за текстом.

1 слайд

Тема: Горностай.

Автор:

2 слайд

Тема: загальна характеристика горностая.

Текст: Горностай - хижий ссавець родини куницевих, довжиною приблизно 30 см, з гнучким тілом, короткими ногами, довгою шиєю і трикутною головою. Горностай відноситься до сотні гірших шкідників світу. Занесений до Червоної книги.

3 слайд

Тема: місця проживання горностая.

Текст: Як правило, горностай краще селитися неподалік від води: по берегах і заплавах річок і струмків, у лісових озер, по прибережних луках, чагарниках чагарника і очерету.

4 слайд

Тема: територія розповсюдження горностая.

Текст: Поширений горностай в лісостепових районах Західного Сибіру і Північного Казахстану. Майже по всій території України, лісостеповій, лісової і лесотундровой зони Європи, Північної Америки, частина Азії.

5 слайд

Тема: Чим харчується горностай.

Текст: в раціоні горностая переважають мишоподібні гризуни, але регулярно полює на більших гризунів ніж він сам, в тому числі на зайців.

Картинка.

6 слайд

Тема: Які звуки видає горностай.

Текст: Горностай - зазвичай мовчазна тварина, але може видавати ряд звуків, схожих на звуки найменшої ласки.

Картинка.

7 слайд

Тема: Яке житло характерно для горностая.

Текст: Горностай не риє свої власні нори, а використовує нори і гнізда вбитих ним гризунів. Шкури і підшерсток видобутку гризунів використовуються для вистилання гнізда.

8 слайд

Тема: Знайомство з Новою Зеландією

Текст: Горностай були завезені до Нової Зеландії в кінці 19 століття для боротьби з кроликами і зайцями, але тепер вони представляють собою серйозну загрозу для місцевих популяцій птахів.

Картинка.

9 слайд

Тема: Значення для людини

Текст: Горностай є обєктом промислу (хутро використовується як обробний). Корисний знищенням мишоподібних гризунів.

Картинка.

10 слайд

джерела:

1. Вільна енциклопедія wikipedia.

2. web-zoopark.uk

3. cicon.uk

2
Отв. дан Savage
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте