Регистрация Вход
Информатика 10-11 класс Biomax

Допоможіть зробити призентацію з інформатики на тему "Штучний інтелект - користь чи загроза людству?"

Ответы:

1 слайд.

Тема: Штучний інтелект - користь чи загроза людству?

автор, дата

2 слайд.

Зображення будь-компютер.

Тема: поняття штучного інтелекту.

Текст: Штучний інтелект означає симулювати людський інтелект, в якому думаючі роботи і машини виконують завдання, які включають мовної переклад, візуальне сприйняття і базові навички прийняття рішень і знаходження завдань.

Зображення будь-компютер.

3 слайд. [/ B]

Наслідки впровадження штучного інтелекті:

- Позитивні:

- допомога в медицині;

- будівництво;

- Мобільність

- Негативні:

- втрата робочих місць

- залежність.

- безпеку.

4 слайд.

Тема: допомога в медицині.

Текст: Одне з найвидатніших досягнень в області штучного інтелекту було зроблено DeepMind, здатним передбачати гострі захворювання нирок. Інші медичні програми включають розпізнавання зображень для виявлення інших захворювань, які іноді дуже складно виявити.

5 слайд.

Тема: Будівництво та штучний інтелект.

Текст: Штучний інтелект може допомогти побудувати більш досконалі будівлі або лікарні з оптимальними умовами для даної ділянки. ІІ Spacemaker розробив технологію, яка може забезпечити виконання кількох критеріїв одночасно. Впровадження цих технологій і будівництво більш досконалих будівель можуть як покращити способи їх використання, так і оптимізувати світло, вітер і адаптацію з точки зору клімату.

6 слайд.

Тема: Мобільність і штучний інтелект.

Текст: Ще одне питання, повязане з оптимізацією, - це більш ефективне планування маршрутів або пошук рішень для більш плавного руху транспорту. Логістика - це велика область, в якій будуть застосовуватися рішення в області ІІ. Штучний інтелект вже використовується для оптимізації роботи громадського транспорту в таких країнах, як Німеччина, тому ми намагаємося знайти кращий спосіб максимально ефективно провести свій день.

7 слайд.

Тема: втрата робочих місць

Текст: Одне з реальних наслідків, з якими стикаються люди з-за розвитку технологій, - це втрата робочих місць та економічне переміщення робочих. Оскільки мислячі машини беруть на себе завдання, які колись виконувалися людьми, людям потрібно буде заново винаходити себе і ту роботу, яку вони роблять, щоб підтримати свої сімї. Оскільки ціни на передові технології продовжують падати, в результаті машини обходяться дешевше, ніж людина, яка виконує ту ж роботу.

8 слайд.

Тема: залежність.

Текст: Інший фактор полягає в тому, що, коли суспільства стають занадто залежними від технологій, люди починають втрачати навички, які вони замінили. До появи кишенькових калькуляторів математичні завдання писалися вручну. Студенти вивчили основні математичні концепції, які допомогли їм вирішувати складні завдання. Але тепер учні використовують калькулятори, щоб допомогти їм знайти відповіді, і вони втрачають здатність використовувати свої математичні навички рішення задач.

9 слайд.

Тема: безпека.

Текст: Система штучного інтелекту в будь-який час може бути зламана іншими людьми. Внесення несанкціонованих змін в алгоритм програми може привести до невірних результатів, які будуть впливати на життя людини.

10 слайд.

Тема: Висновок:

Текст: Технології не можуть замінити людський розум, принаймні, поки що. Більш того, люди необхідні для створення, підтримки та програмування штучного інтелекту, а також для відстеження його прогресу і виконання його рекомендацій. Таким чином штучний інтелект зробить нас більш ефективними і звільнить час для більш серйозних занять.

2Решение
Отв. дан Savage
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте