Регистрация Вход
Другое 10-11 класс соска

1. Часто ви можете чути вислів «ти - забобонний чи забобонна». Коли вживають такий вислі і чому? Що він означає? В які прикмети вірите ви? Як ця віра впиває на вашу поведінку?
2. Прочитайте оголошення про заміщення вакансії директора філії, яке було розміщено на одному з веб-сайтів з пошуку роботи:
«Національний лідер на ринку страхування життя оголошує відкриття вакансії на заміщення посади директора філії – керівника активних продажів страхових і фінансових послуг фізичним особам. Вимоги до кандидата: чоловік, віком 30-45 років, з вищою профільною освітою та досвідом роботи на керівних посадах не менш ніж 5 років, готовий вчитись; проживання в Києві – не менш як 2 роки; досвід роботи у страхових компаніях – необов’язковий»
Чи помітили ви в цьому оголошенні вияви дискримінації? За якими ознаками? Які з наведених вимог ви вважаєте обґрунтованими, а які – ні?



Ответы:

1) Вираз забобонний вживається по відношенню до людини, яка вірить в різні прикмети. Прикмети це різні події, який людина може спостерігати. Найвідоміша прикмета це - чорна кішка перебігла дорогу. Для забобонного людини це означає, що тепер проходити далі не можна. Потрібно почекати поки хтось інший не пройде вперед. Існує різні різновиди прийме. Я не вірю ні в які прикмети. Але буває, що бачу страшний сон. На наступний день я обачніше проводжу свій день.

2) Гендерна дискримінація. На роботу потрібен чоловік. Жінка так само може впоратися з цією роботою, тому що не вимагає грубої фізичної сили. Так само присутній дискримінації за ознакою місця проживання. Потрібна людина, яка проживає в місті Києві. Для виконання обовязків місце проживання не грає ніякого значення. Досвід роботи, освіта та вік я вважаю обгрунтованим.

2
Отв. дан User4
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте