Регистрация Вход
Литература 10-11 класс Bulltt202

Напишіть будь ласка твір роздум на тему мій улюблений твір. Ф.М.Достоєвський Злочин і кара

Ответы:

Фёдор Михайлович Достоєвський- великий письменник конца XIX століття. Одно з найкращих творів-це роман «Преступление и наказание». Це виробництво є одним із самих серйозних, глубоких і пронікновенних у творчості письменника.

Роман - це історія білого, самовлюбленного, неглупого людини, з його теорією і сліпо веруючого в неє. Він мечтал бути чесним і полезним для людства.

Но його спроба не увенчалась успіхом. Головний герой здійснив два попередження, за що і був наказаний. Писатель описує угризіння совести Родіона Раскольникова, головного героя, із-за содеянного. Іменно цей автор стремівся показати всю глибину даного виробництва. Таким чином, роман показує психологічне видання читача та забороняє його думати над багатьма питаннями.

Достоєвський зображує основні дії в одному з самих чудових і красивих городів Росії - цей місто Петербург. За думкою багатьох критиків, Санкт-Петербург виступає в романі непросто фоном, а ще одним героєм. Писатель малює цей місто не з парадної сторони, з якою його привикли бачити, а з звичайною, серійною, пильною, грязною: »На вулицях жара стояла страшна, до того же духота, толкотня, уся відома,…, кирпіч, пиль і та особлива летняя вонь… »

Не лише опис душових вулиць дозволяє читателю реалістично представити всю картину, а також опрессовка безлічі квартир і кліточних пролетів. Поступаєш у 2021 році? Наша команда допомагає з економією Вашого часу та нервів: підберем направлення та вузи (за вашим попередженням та рекомендаціями експертів); формуємо заявки (Вам залишається тільки підписати); подаємо заявки у вузи Росії (онлайн, електронною поштою, кур'єром); моніторинг конкурсних списків ( автоматизуємо відслідування та аналіз Ваших позицій); підскажуємо коли і куда подаємо оригінал (оцінюємо шанси та визначаємо оптимальний варіант). Доверьте рутину професіоналам - докладніше.

Так, наприклад, опис кімнатних кімнат Родіона Раскольникова: »Це була хрошечна клетушка, шаг шести тривалості, найменший самий жалкий вид зі своїми жовтими, пильними і всюди відставними від стен обоями…». Ціми строками Достоєвський готель передав всю бідність головного героя, його безисходность.

Крім того, для реалістичності та більш глибокого представлення всіх подій, письменник у своєму романі часто використовує жовтий колір для окрашивання чого-небудь. Поки що цей колір є символом хвороби, в'язання, бідності, страждання:… в его исхудалом бледно-желтом лице… »,«… Софья Семёновна желтого билета принуждена была получена… »,«… на плечах… болталась… пожелтела меховая кацавейка… ». Всі ці елементи дозволяють нам більше четко і чітко представляти похідну картину.

Таким чином, я хотів би ще більше позначити, що мої улюблені сторінки у романі «Доступ і засудження» знаходяться на сторінках, на яких представлено видання Петербург. Достоєвський дуже тонко підметал всі мельчайші деталі, щоб ми, читачі, змогли реалістично представити все, що відбувається.

2
Отв. дан Kuku
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте