Регистрация Вход
Право 1 курс Maxym2021

Завдання 2.
23.01.2018 року патрульний поліцейський батальйону патрульної поліції в м. Кременчуці ОСОБА_2 затримав ОСОБА_1, застосував кайданки та проти його волі доставив у Кременчуцький обласний наркологічний диспансер. Тим часом інспектор роти № 2 ОСОБА_3 затримав належний позивачу автомобіль і за допомогою евакуатора перемістив його на спеціальний майданчик. Протокол про адміністративне затримання позивача поліцейськими не складався.
У подальшому ОСОБА_1 оскаржив постанову про притягнення його до адміністративної відповідальності та інші дії поліцейських. Постановою судді Автозаводського районного суду м. Кременчука від 20.04.2018 року провадження в адміністративній справі відносно ОСОБА_1 за частиною першою статті 130 КУпАП було закрито в зв`язку з відсутністю в його діях події і складу адміністративного правопорушення (а.с. 12-13).
Зважаючи на постанову Автозаводського районного суду м. Кременчука, порушення яких норм Закону України «Про національну поліцію» допустили поліцейські?
В який спосіб на поліцію можуть бути покладені додаткові до передбачених Законом України «Про національну поліцію» повноваження?

Ответы:
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте