Регистрация Вход
Биология 5 - 9 классы Shalbine
Решено

Діалог на тему чи все можна придьати за гроші

246
ОТВЕТЫ
Привіт!Сьогодні на уроці ми розглядали твір відомого письменника Івана Котляревського "Наталка Полтавка".Мене вразив образ возного, котрий гадав купити за гроші любов і повагу коханої людини.Я знаю, що є люди, які мають дуже багато грошей. Їм здається, що вони можуть купити все. І дійсно, у них є прекрасні квартири або навіть будинки, вони їздять на красивих машинах, на них дорогий одяг, багато ювелірних прикрас. Здавалося б, живи й радій. На мою думку,  такі люди не щасливіші тих, хто має скромний достаток
-

Так, я з тобою погоджуюсь.Щастя за гроші не купиш. А що ж таке бути щасливим Бути щасливим — означає мати міцну дружну родину, улюблену роботу, вірних друзів і, звичайно ж, здоровя.
-Хоча,ти знаєш...Я все таки підтримую думку про те,що гроші важливі у нашому житті., але в той же час як за гроші купиш відверту прихильність людей, що тебе оточують Можна купити дорогі фарби, устаткування, розкішну художню майстерню, але як створиш шедевр на полотні, якщо в тебе немає таланту А талант за гроші не купиш. Ніякі гроші не зроблять з тебе поета, музиканта...
-Гроші не зроблять людину поряднішою. За гроші не купиш любов, світанок, принадність провесни або свіжість першого снігу. За гроші не купиш посмішку дитини і не придбаєш добре серце, якщо твоє байдуже і черстве. І немає таких магазинів, де продається розтрачене марно життя, де продається безсмертя.


-Звичайно, багата людина навряд чи буде самотньою, з нею завжди будуть ті, кому цікаві її гроші, але далеко не факт при цьому, що така людина зможе зустріти щиру любов по відношенню до себе.
-Підсумовуючи нашу розмову, хочу зазначити, що немає необхідності відмовлятись від статків,багатств.Вони не є гарантом самотнього і обездоленого життя.Але завжди варто памятати про нерукотворний памятник гідності, честі,який буде височіти над землею крізь серпанок поколінь.Людина може залишити на землі добру пам’ять про себе своїми гідними вчинками, добрими стосунками з людьми.
40
Отв. дан
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте