Регистрация Вход
Другое 8-9 класс Biomax

Ответы:

Чому важливо розуміти значення репродуктивного здоровя для підлітків, юнаків та дівчат?

Розуміння значення репродуктивного здоровя необхідно для того, щоб бути готовим зробити потомство без негативних наслідків. Знання про репродуктивне здоровя сформує уявлення про те, як потрібно себе вести для того, щоб зберегти і розвинути репродуктіине функції організму.

Як впливає рівень репродуктивного здоровя населения Украіни на його кількісне зменшення?

Рівень репродуктивного здоровя на пряму повязаний з коллічествоім населення України. Чим гірше репродуктивне здоровя у людей, тим менше буде народжене дітей. Чим гірше люди утворені в даній облости, тим більше виникає повязаних з цим проблем.

Доповніть схему чинників формування репродуктивного здоровя позначте репродуктивного здоровя та позначте ті, що для вас особисто є позитивними (кольором) та негативними (кольором)

Сприяння: планування вагітності, обстеження, своєчасне лікування, інформування, курси, профілактика, розробка заходів для лікування статевої сфери, лікування психічних захворювань, профілактика хвороб, що передаються статевим шляхом, розяснення населенню прав.

Ризику: стреси, шкідливі звички, важка праця, харчування, пасивний спосіб життя, слабке здоровя, імунний дисбаланс, хронічна втома, прийом ліків, психосексуальний фактор

2Решение
Отв. дан User4
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте

Другие вопросы в разделе - Другое