Регистрация Вход
Другое 8-9 класс Biomax

Ответы:

Як впливає вживання алкоголю, наркотиків та куріння на формування репродуктивної системи підлітків?

Безпліддя, порушення менструального циклу, патологій у плода, викидні, мимовільні пологи, завмирання плода, зміна гормонального фону.

У якому віці людина готова до статевого життя?

Фізіологічно хлопець готовий до інтимної близькості до 15-16 років, дівчина готова до інтимної близькості до 18-19 років. Лікарі стверджують, що статеве дозрівання у людини відбувається до 15 років, однак до 18 років організм вже повністю сформований і готовий перенести напругу під час сексуального контакту.

Для чого існують засоби контрацепції?

Для захисту від можливих хвороб і для запобігання небажаної вагітності.

Який спосіб життя слід обрати, щоб мати здорових дітей?

Фізична активність, збалансоване харчування, рухливий спосіб життя, відсутність шкідливих звичок, психологічний комфорт, інтерес до чого-небудь.

Чим небезпечна рання вагітність?

Ускладнень в процесі родової діяльності, ймовірність виникнення викиднів, різні ускладнення вагітності, проблеми зі здоровям після пологів, проблеми з виношуванням плоду, проблеми зі здоровям у малюка

У чому полягають профілактика та заходи для раннього виявлення онкологічних захворювань молочної залози?

Профілактика - здоровий спосіб життя.

Самодіагностика, яку потрібно проводити регулярно перед настанням місячних. Перші прояви раку помічаються при пальпації і візуальному огляді грудей.

Систематичне відвідування лікаря, а саме звернення до мамолога для проведення діагностичних заходів під контролем дипломованих фахівців.

2Решение
Отв. дан User4
Для написания вопросов и ответов необходимо зарегистрироваться на сайте

Другие вопросы в разделе - Другое